AN UNBIASED VIEW OF در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

An Unbiased View of در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

An Unbiased View of در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

Blog Article

بسته به نوع ویروسی که به بدن شما منتقل می­‌شود، می­‌تواند بهبود این بیماری ۲ تا ۱۰ روز به طول بینجامد.

واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروس‌­های مرده این بیماری است. این ویروس‌ها آن‌قدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسن‌ها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.

نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده می­‌شود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمی­‌شود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز می‌­گردد.

استفاده از بخور اوکالیپتوس به بهبود علائم و باز شدن مسیر تنفسی کمک می‌کند.

برخلاف بیماری کرونا، آنفلوآنزا به ندرت روی حس بویایی یا چشایی تاثیر می‌گذارد.

اگر مشکوک هستید که به آنفلوآنزا مبتلا شده باشید، می‌توانید از طریق درمانکده از بهترین پزشکان عمومی یا متخصصان داخلی وقت بگیرید.

سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار آنفولانزا اسهال دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها می‌تواند منجر به بستری  یا مرگ و میر  در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵  سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماری‌های تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، می‌شوند.

در این مقاله به بررسی انواع مختلف آن، تشخیص، درمان و زمان مراجعه به پزشک پرداخته شده است.

تظاهرات عمومی، یعنی تأثیر بر کل بدن (لرز، تب، سردرد، درد عضلانی گسترده، احساس خستگی و ضعف عمومی).

برای اطلاع از علائم و درمان آنفولانزا در کودکان ، مقاله ی مربوط به بیماری آنفولانزا در کودکان را از پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.

این بیماری معمولا به بدن پرندگان پستانداران سرایت می­‌کند و مشکلات؛

ویروس بیماری آنفولانزا ممکن است در فصول گرم مانند تابستان نیز باعث ایجاد بیماری در بدن افراد گردد.

تا حد امکان، از مکان‌های شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمان‌های اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار می‌یابد.

مصرف هرگونه آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.

Report this page